Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no widać czym jeździsz i skąd dzwonisz
a gdzie toyota hiace?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jak od tylu

a gdzie jest okreslone gdzie jak robic zdjecia jesli stoj 7 masztow

norweska flaga jest wieksza i na wiekszym maszcie

mieszkam w norwegi place podatki w norwegi i akceptuje norweskie prawo nie tworze getta odizolowanego od rzeczywistosci
a i nie mam polskiej tv

a co do Hierarchia umieszczania flag:

W przypadku 4 flag flaga Polski powinna być wywieszona z lewej strony, patrząc w kierunku budynku. Jest to maszt skrajny (pierwszy w kolejności).
tipy.interia.pl/artykul_5074,jak-wieszac-flage-polski.html
i tak wisi

zdjecie robione od strony budynki
co za durny pomysl aby Polak wprowadzal swoje prawa w norwegi z pogwalceniem prawa norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ze zdjęcia domyślam się, ze i wody bieżącej nie masz na tym kempingu
a najgorzej to zimą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
widzisz biedaku jak bys zamiast na 2 tygodnie na polski kampingu pojechal na norweski to bys zobaczyl jak wyglada hytta z ogrzewaniem podlogowym sauna i jakuzzi
moze ci starczy na 2 dni pobytu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
A dla mnie zastanawiajace jest to czemu korespondencyjne karty do glosowania nie mialy scietego prawego rogu Podawano informacje ze wszystkie karty sa identyczne. Ambasada w Oslo albo sie pomylila alebo glosy na Komora beda mialy dociete rogi a te nie na Komora beda uznane za niewazne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
lolo han
(bolek1234)
Nowicjusz
bo leciały samolotem i wypuscili sztuczną mgłę , to z pewnością,, P. ,, MACIEREWICZ ci wyjaśni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
raczej Kopacz przekopala na metr w glab czala ziemie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Cóż wybory w Norwegi wygrał pan Kukiz, nieudolny trefniś ludowy, który w swoim rzemiośle muzycznym nic nie osiągnął.
To prawie dokładnie tak samo jak większość emigrantów, niby wykształceni zawodowo i poligloci.
Jednak jak przychodzi do konkretów to ani porządnie pracują, ani też dobrze nie znają języka żadnego z własnym ojczystym włącznie.
Rozumiem iż emigracyjni wyborcy, z nudów w tej skalistej krainie, chcieli by mieć odrobinę rozrywki i dlatego stawiali na kogoś, kto i tak globalnie jest poza systemem. Kiedyś sam głosowałem na pana Korwina.
Wiem za dwa tygodnie, będzie znowu okazja stanąć w kolejce i poszpanować, widziałem to już w niedzielę.
Możliwe też jest i to iż zakładali, że w podzięce elekt przyleci do Oslo i da darmowy koncert dla swoich wyborczych fanów, niestety jednak, trzecie miejsce tej szansy nie przybliża.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Remigrant napisał:

Jednak jak przychodzi do konkretów to ani porządnie pracują, ani też dobrze nie znają języka żadnego z własnym ojczystym włącznie.
Rozumiem iż emigracyjni wyborcy, z nudów w tej skamlinie, chcieli by mieć odrobinę rozrywki i dlatego stawiali na kogoś, kto i tak globalnie jest poza systemem .

Gabryś nie rozumiem dlaczego przy wyborach robisz streszczenie swoich wyczynów dziewiecioletnich na obczyźnie?

Co do Kukiza, to zdecydowana większość młodych zagłosowala na niego, a i jak uda mu się przejąć elektorat korwina to będzie już znacząca siła polityczna w PL. Jeśli Kukiz nie zmarnuje tego co sobie teraz wypracował, nabierze trochę ogłady i nauczy się poruszać w polityce to i starsi będą chętniej na niego głosowali. Z tych 51% które nie uczestniczyło wyborach to spora część olala je dlatego że wybór był pomiędzy dżumą a cholerą (PiS PO), przy wyborach parlamentarnych mogą stwierdzić że jest szansa na wywalenie z siodła betonow partyjnych.

Ciężkie czasy przed Kukizem bo teraz obie opcje będą mu robić koło dupy żeby się pozbyć nieobliczalnego gościa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Remigrant napisał:
Cóż wybory w Norwegi wygrał pan Kukiz, nieudolny trefniś ludowy, który w swoim rzemiośle muzycznym nic nie osiągnął.
To prawie dokładnie tak samo jak większość emigrantów, niby wykształceni zawodowo i poligloci.
Rozumiem iż emigracyjni wyborcy, z nudów w tej skalistej krainie, chcieli by mieć odrobinę rozrywki i dlatego stawiali na kogoś, kto i tak globalnie jest poza systemem. Kiedyś sam głosowałem na pana Korwina.
Wiem za dwa tygodnie, będzie znowu okazja stanąć w kolejce i poszpanować, widziałem to już w niedzielę.
Możliwe też jest i to iż zakładali, że w podzięce elekt przyleci do Oslo i da darmowy koncert dla swoich wyborczych fanów, niestety jednak, trzecie miejsce tej szansy nie przybliża.

Dziwne, ze bedac miernota bez jezyka, pracy i perspektyw piszesz o kims, ze jest nieudolny. Umiesc jakas piosenke na 32 tyg na liscie przebojow a potem rozwieraj jape.
Pamietam co tu wyczyniales szukajac pracy za miejsce do spania, jak w czasach "Great Depression"
Troche k..wa pokory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok